0 frukost/ grill

Cloudy eggs

Jag rör mig en del på sociala medier, främst Instagram. Det är så gött att få inspiration till lite (för mig) ny mat och kreationer. Just Cloudy Eggs är nått som jag aldrig sett förrut och hittade detta hos en fellow griller nämligen Kamado-Björn. Gillar du kött, grill och KamadoJoe, då är Björn’s Instagramkonto nått för dig. Tillbaks till Cloudy Eggs, du kan tillaga dessa i ugnen också, du behöver nödvändigtvis inte göra dem på grillen som jag gjorde.

Du behöver

4 st äggvitor
4 st äggulor
1 st knippe vårlök, finhackat

Gör så här

Separera vitorna och gulorna. Vispa vitorna hårt och vänd ner den finhackade vårlöken.

Riv ett bakplåtspapper i fyra bitar och lägg på stekhällen på grillen.

Klicka ut de hårdvispade vitorna och gör en liten grop för gulan. Lägg gulan i gropen.

Grilla i ca 175-200 grader tills vitan fått lite färg och hårdnat något. Servera direkt.

 

Du kan nog blanda ner vad du vill i äggvitan. Nästa gång får det bli scharlottenlök och lite rökt skinka.

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara