0 frukost

Frukostutmaning dag 3: Äggröra

Jag fortsätter glatt min egen frukostutmaning! Vissa dagar vet jag med mig att det inte är läge att bli småhungrig på förmiddagen, med ägg i frukosten håller sig i alla fall mitt blodsocker sig mer i styr. Mer protein åt folket. Jag gillar varken löskoka ägg eller för rinnig äggröra, så här gör jag min variant, busenkel och klar på under 5 minuter.

Äggröra för en person:
2 ekologiska ägg
1 krm salt
2 msk vatten
olja att steka i

Hetta upp en stekpanna, jag använder mig av en teflonpanna.
Vispa ihop ägg, vatten och salt.
Häll ett par matskedar olja i pannan, se till att det blir varmt.
Häll i äggvispet.
Rör runt med stekspaden för att fördela äggen.
Klart!
Servera tillsammas med smörgås eller något annat du är sugen på.

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara