0 kött

Tryffelpasta med salsiccia

Snabbmat på helger är och förblir en utmaning. Tiden är alltid ur led och det är alltid svårt att hitta luncher på helger som inte är fil och macka. Dagens anrättning blev en synnerligen lyckad restlunch med färsk salsiccia och tunt skivade skogschampinjoner.

Ingredienser (2 portioner)
250 gram pasta
2 färska salsiccia
15 skogschampinjoner
Färsk basilika
Plommontomater
Riven Parmigiano-Reggiano

Tryffelolja
Svartpeppar
Gör så här
1. Stek salsiccia och koka pastan al dente.
2. Lägg upp pastan på tallriken och lägg på skivad salsiccia, tunt skivad svamp, plommontomater, färsk basilika och riven parmesan.
3. Ringla över lite tryffelolja efter smak och ta några varv med svartpepparkvarnen.
Voila!

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara