0 sött

Frusen njutning

Är man med i Viktväktarna som frugan är, så funkar det alldeles utmärkt att äta i princip nästan vad som helst. Hon har köpt på sig några kokböcker och ur dom har vi botaniserat mer eller mindre hela hösten. Fantastiskt roligt med lite nya fräscha recept att prova på familjen!
En av favoriterna vart den här kakan, typ en frozen cheesecake.
Du behöver
12 småkakor, t ex havreflarn.
50 gram flytande smör
3 äggulor
0.5 dl socker
2.5 dl Kesella vanilj
100 gram färskost max 5%
1 tsk vaniljsocker
2 msk pressad apelsinsaft
1 msk rivet apelsinskal

Smula kakorna och blanda med smöret. Tryck ut i en pajform. Vispa ägg och socker och blanda ner kesella, färskost, vaniljsocker, apelsinsaft och apelsinskal. Häll över kakdegen och ställ in i frysen i 4-5 timmar. Låt tina något och dekorera med färska bär.
Gottigott!

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara