0 sött

Falsk körsbärsglass

Glass är gott. Ibland i alla fall. Glass innehåller ju ofta väldigt många tillsatser och det bästa är ju om du gör den helt själv. Vi har en en del goda glassrecept som mina bloggkollegor har gjort. Men ibland har man inte riktigt tid eftersom glass är ganska tidskrävande. Därför kommer här ett recept gjort på frysta bär och kvarg. Du kan göra receptet strax innan du ska servera och insatsen är minimal. Denna gång blev det en körsbärsglass något

En falsk glass helt enkelt. Men fantastiskt god.
Ingredienser
300 gram kvarg
2 paket frysta körsbär (á 225 gram)
Ca 3-4 msk florsocker
1,5 msk portvin
Gör så här
1. Mixa de frysta körsbären i en mixer eller med en mixerstav
2. Blanda sedan i resten av ingredienserna och mixa lite till.
Servera i coupeglas och njut tillsammans med ett gott dessertvin!

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara