0 fågel

Rårakor av rotsaker med kalkon

Min fru har börjat med Viktväktarna och således blir det en hel del VV-mat här i huset. Inte mig emot, men visst saknar jag en del…vad ska jag säga….kulinariska utsvävningar med smör, majonnäs osv. Nåväl, här kommer lite goda rårakor av rotsaker som serverades med en klick dijoncréme, skivad, rökt kalkon samt lite sallad. Lätt och fräscht!
Rårakor

  • Palsternacka
  • Morötter
  • Ägg
  • Salt och peppar
  • Olja

Riv rotsakerna. Blanda rotsakerna med ett ägg. Smaka av med kryddor. Stek små plättar av rotsakssmeten i lite olja på hög värme.

Dijoncréme

  • 1 dl kvarg
  • 2 tsk dijonsenap

Blanda ihop och servera.

Sallad
Ruccola
Babyspenat
Tomater
Gurka

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara