0 plock/ vego

Briesmörgås

För mig är kvällsfikat heligt. Det kan vara så enkelt som en slät kopp te, men oftast behöver jag något att tugga på. Vi äter kvällsmat ganska tidigt hemma så en liten ’godnattfika’ som 4-åringen kallar det, är inte helt fel. Jag är dessutom fostrad sen barnsben i att kvällsfika, varje kväll under hela min uppväxt var det kvällsfikat som var den magiska studen tillsammans. Jag, mamma och lillebror. För om någon var iväg på något och inte var hemma vid middagen så hann vi prata lite och fika tillsammans runt 20-snåret. En tradition jag stolt för vidare med min familj nu.
Just den här smörgåsen på bilden består av rostat Levainbröd, brieost, smör, blåbär, jordgubbar, rosmarin och en citrusmarmelad. Det går bra med lönnsirap uppepå också. Har hunnit testa det med. Mums.

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara