0 kött

Wagyuburgare med Big Mac-dressing

Såg i nån kvällstidning om att McDonalds hade ”släppt receptet” på dressingen som serveras på Big Mac’s. Jag är kanske inte så himla förtjust i McDonalds hamburgare, men dressingen tycker jag smakar rätt okej ändå. Jag gjorde dubbel sats då jag tycker om gucka. Dressingen förvarar jag i en såsflaska i kylen.

Du behöver
2 dl majonnäs
4 msk senap
4 msk inlagd gurka, finhackad
3 tsk vitvinsvinäger
2 tsk vitlökspulver
2 tsk paprikapulver
2 tsk lökpulver

Jag hällde alltihop i mixern och mixade den slät.

Häromdagen när jag var och storhandlade, hittade jag frusna wagyuburgare i frysdisken. En nyhet för mig, men den har nog funnits ett tag på marknaden. Det fanns även lamm, iberico, angus mm i disken. Här hittar du deras produkter. Wagyun var himla god iaf.

Bygg din burgare med Briochebröd (Garant har himla goda briocher om du inte vill baka själv), wagyuburgare, sallad, tomat, inlagd gurka och dressingen.

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara