0 grill

Portabelloburgare

För ett antal år sedan var jag och familjen på en restaurang i Göteborg och jag hade en halvdålig upplevelse av en portabelloburgare. Se här.  Det är ju en briljant idé att lägga en stor svamphatt mellan hamburgerbröd, så varför inte se till att den blir som man vill ha den? Jag tycker du ska satsa på riktigt goda hamburgerbröd, finns flera att välja på i brödhyllan nu förtiden. Lyxa på med goda tillbehör som sparris, en god sås och klyftpotatis eller pommes. Här bjöds det på Mojo Rojo som jag tycker man kan ha till allt grillat hela sommaren. Gör en rejäl laddning och ha på lut i kylen vettja.
Portabelloburgare 4 pers
4 Portabellosvampar
1 zuccini
4 hamburgerbröd
1 halloumiost
Skär zuccinin på längden. Skär halloumin i tjocka skivor. Pensla svamparna och zucciniskivorna med en olja, gärna smaksatt. Grilla allt tills de fått fin färg. Grilla snabbt på brödet. Montera svamp, ost och zuccini på brödet. Servera med valfri sås och tillbehör.

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara