0 fågel/ grill

Grilltips på kyckling

Långkok i all ära och att grilla indirekt i flera timmar, det är fint och himla trevligt om man har tid. Ibland har man inte så mycket tid man skulle önska, eller snarare, det är väl alltid samma mängd tid vi har men bara skillnad i hur vi distribuerar den… Så om det nu känns som om man har lite sämre med tid men vill grilla för det, hur göra för att få maten klar snabbt på grillen?

Mitt bästa tips är:

Ta kycklingfiléer och lägg ut dem på ett bakplåtspapper.
Lägg ett bakplåtspapper uppepå filéerna.
Banka nu allt vad du orkar med en kavel på filéerna, de ska knappt hålla ihop.
Blanda ihop goda kryddor, salt, lite olja och vitlök.
Lägg kyckling och kryddblandning i en plastpåse 20 min.
Lägg på grillen.
Klart i ett nafs!

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara