0 fisk/ grill

Fisk i foliepaket

Jag vill tipsa om hur du bara kan laga mat på grillen, enkelt med ett folipaket. Fördelen med foliepaket är att du kan stoppa i vad som helst – nästan. Det sköter sig liksom självt – nästan. Och det går ganska snabbt – allt är relativt. Att grilla fisk kan upplevas som läskigt – tycker vissa. Börja med lite fryst (fast tinas) fisk då. Här har jag tagit vanliga spättafiléer och lagt i mina paket. Eftersom filéerna är så tunna går det bussnabbt att få maten på bordet. Ett tips: grillas det större grejer, lägg på dessa sist eller låt paketen ligga på mer indirekt värme.

 

 

 

Fisk i paket, 4 pers
Fryst, men nu tinad rödspätta, 8 st
Olivolja
Basilika
Rivet citronskal
Salt och peppar
Folie – 4 ark

Lägg två filéer i varje paket, lägg på citronskal och riven basilika, häll över olja, salta och peppra.Vik ihop och grilla tills fisken är genomstekt. Serveas med fördel med lite grillad sparris och en grillad citronhalva.

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara