2 grill/ tips & trix

Grillens dag idag!

God morgon!
Idag är det Grillens Dag och det firar vi givetvis med att grilla nått eller hur?

Vad kan man grilla då? ALLT säger jag, eller ja nästan allt i alla fall. Glass kan ju bli svårt.
Om du tittar under kategorin ”grill” här på bloggen så finns det en himla massa olika grill-relaterade inlägg.

Det finns ju så många favoriter på grillen, men här kommer ett axplock. Happy grilling!

  • Kyckling

Heta kycklingvingar. Enkelt och gott!
Superenkla kryddiga kycklingvingar

  • Hamburgare

En stadig hamburgare är ju aldrig fel! Hamburgesa con queso y hammon!
Kolgrillad hamburgare på högrevsfärs

  • Lax

 

Till det här receptet behöver du en laxsida och ett vedträ. Läs mer här:
Björkrökt teriyakilax

  •  Pizza

 

Grillad pizza blir sjukt bra! Här är en glutenfri variant, men du kan ju köra samma/lika med valfri sorts deg.
Glutenfri pizza på grillen

  • Naanbröd

 

Himla goda naanbröd hittar du här. Behöver förberedas en deg dan innan, annars är det pretty straight forward. Blir kanon!
Perfekta naanbröd

  • Brisket

 

Det här är typ det godaste jag gjort på grillen någonsin alla kategorier. Ja det tar en hel dag, ja det är inte en helt gratis styckdetalj, ja du måste beställa i förväg. Men cheezus! Jättegott! Läs, googla andra brisketrecept och planera. Sen är det du som lär dig röka brisket i sommar!
Söndags-BBQ – brisket

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  • Svara
    Magnus Fridsell
    10 maj, 2015 at 06:42

    Jag har varit lojal mot dagens högtid och kört en hel bit karré – inte direkt brisket (det är ju lördag och inte söndag trots allt) men väldigt gott i alla fall! Äppelrökved och min IGrill blåtandsstektermometer (långt ord) ställd på 67 grader så blev det riktigt bra!

    Trevlig helg!

    Magnus

  • Svara
    Ulrik
    10 maj, 2015 at 06:44

    Härligt Magnus! Det spelar ju som bekant mindre roll vad man grillar. Körde Dennis-korv för några veckor sedan när dottern hade barnkalas. Igår körde jag kycklinglårfilé inrullad i kryddor och bacon. Mycket gott det med. Karré är en av mina favoriter på grisen, blir ju så himla gott!

  • Svara