0 sött

Stekt munk med frukt och gott till

Efter en heldag med tittande på växthus och besök på Ulriksdal, och väl hemma: vedhantering, blev middagen rester från igår. Eftersom det var fredagstapas som bjöds igår var det väldigt goda rester att ta sig an. Men, efterrätt hade vi ingen på lager. Drog mig till minnes att jag hade sett en munk i frysen. I kylskåpet fanns det jordgubbar, blåbär och kiwi. Dessutom fanns det  mandelmassa från förra helgens semmelbak med tillhörande cava, samt att det fanns rester av Baileysfrosting från kladdkakemuffinsbaket. Ganska så bra grund att agera resternas mästare på.

Jag delade munken och smörstekte halvorna. Spritsade ut mandelmassa varvat med Baileysfrosting på munken. Dekorerade med den frukt och bär jag hade hemma. Mycket lyckat. Mycket gott. Kommer att göras igen.

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara