0 grill/ kött

Söndags-BBQ – del 2 av 2

Så var den äntligen färdig! Det tog ca 13 timmar på smokern och sedan 2 timmar vila invirad i folie och kökshandduk, isolerad i en kylväska. Lite mer information finns här.


Efter vila skivades den upp och sen byggde jag en enkel macka bestående av Brooklyn burger-bröd smörstekt i stekpanna, 3-4 skivor varm, smörig brisket, jalapeños och picklad rödlök.

Sinnessjukt gott! Det är så det smälter i munnen. Det här måste vara det godaste jag gjort i BBQ-väg, helt fantastiskt!

Visst, det tog tid. Ja jo, det var väl kanske inte den billigaste köttbiten – men det blir ju så sjukt bra så du måste springa och göra det själv! Var över till grannen som är uppväxt i Texas och köttet fick med beröm godkänt! ”Just like home!”

Yummy!

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara