
Ingredienser (4 portioner)
2 morötter
1 fänkålsstånd
3 fasta potatisar
1 msk smör
2 vitlöksklyftor
1 tsk curry
1 tsk vindaloocurry
1 tsk gurkmeja
1 liter vatten
1 msk vitvinsvinäger
3 grönsaksbuljongtärningar
1 1/2 dl vispgrädde
500 g sejfilé
2 dl sojabönor
50 g färsk babyspenat
200 g skalade räkor
1 msk fryst dill
Papadum bröd som tillbehör.
Gör så här
1. Skär morötter, fänkål, purjolök och potatis i bitar.
2. Fräs vitlöken i smör, stö över curry och gurkmeja.
3. Lägg i grönsakerna och rotsakerna. Fräs ett par minuter.
4. Häll på vatten och vinäger.
5. Tillsätt buljong och koka upp i ca 10 minuter.
6. Addera vispgrädden.
7. Skär fisken i ganska stora bitar och lägg i fisk och sojabönor.
8. Sjud i 3 minuter.
9. Blanda i spenat, räkor och dill.
Servera med papdums och lite extra dill.
Inga kommentarer