2 tips & trix

Julafton 2014

God jul på er alla. Och firar ni inte jul av någon anledning: hoppas ni njuter av ledighet och vinter och förhoppningsvis god mat. Vi på glimten i grytan firar jul i olika landsändar och i olika konstellationer. Det som ändå är gemensamt är att vi kommer njuta av den mat som bjuds eller vi bjuder på. Och sen när julen är över kommer vi även att njuta hämningslöst av icke julmat. Nya tider och alltid känslan av nystart. Men tills dess: en riktigt god jul på er alla! Kram på er.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

 • Svara
  Anonym
  29 december, 2014 at 08:44

  God fortsättning! Festlig bild, trodde först det va en "julräv" med grönt o vitt på nosen : ) dessutom min favoritmugg!

 • Svara
  Karin
  29 december, 2014 at 16:32

  Vi kan säga att det är en julräv. En katt tänkte jag men räv funkar det med. Ha en fin fortsättning du med! //Karin

 • Svara