0 event

Bloggare går loss på julbaket!

Ja ni, vissa mornar skuttar man trots en sen middag igår med en del vin, lätt som en gasell till brevlådan. Varför? Jo för att VI idag är de som delar med oss av våra bästa julrecept i UNT. Vi kommer dela dessa recept här på bloggen med. Det blir stompa, roliga kakor med mousse, småkakor, juliga cakespops, fudge, saffransmunkar och mjuk saffranskaka.

Reportaget i dagens UNT gjordes för två veckor sedan. Lotta och Patrik från UNT kom till Bälinge där jag, Ulrik och Micke hade förberett våra favoritgrejer inför jul.  Vi ses ju inte så otroligt ofta eftersom Micke har flyttat till Göteborg, så bara det att ses och hinna prata ordentligt var mycket roligt. Att sen ha sällskap av UNT var bara grädde på moset. Ni som undrar vad vi önskar oss i julklapp kan även läsa det i tidiningen. Inte alltid som hela Uppsala med omnejd har chans att se ens önskningar… och jultomten bor väl i Norduppland?

Du väl också att du här på bloggen kan söka på kategoring #jul och i princip få all recept du kan tänkas behöva i julstöket. Undrar du över något så släng iväg ett mail till oss så ska vi nog se till att vi får fason även på den här julen.

 

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara