0 plock/ tips & trix

Alla recept du behöver inför julen

Det finns så mycket gott att göra inför julen. Och det bästa är att alla recepten hittar du på bloggen. Den här bloggen! Vi har ju en egen etikett för jul t.o.m. Tryck på den och et voila har du all inspiration du kan tänkas behöva. Jag vill slå ett extra slag för: skurna pepparkakor det är banne mig den godaste degen du kan tänka dig. Sen är den här marsipanrullen den enklaste och godaste du kan knåpa ihop. Själv ska jag koka vit chokladfudge imorgon. Finaste gå-bort-presenten är en kopp varm choklad på sked. Och när du fixat klart tar du dig en kopp stärkande vinterkaffe.

En annan idé är att byta godis och kakor med nära och kära. Precis som vi gjorde på vår matbytardag på Lucia. Ett koncept som vi kommer fortsätta med. För det är bra lyxigt att få ta del av andras godsaker och få höra historien om ett recept eller om en tradition.

Det är dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dopparedan. Det finns mycket mat att laga fortfarande!

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara