0 fågel/ grill

Superenkla kryddiga kycklingvingar

Här är kanske världens enklaste recept på grillade kycklingvingar.

Du behöver
en klotgrill

en påse kycklingvingar
en flaska Buillard wing sauce

Gör så här
Tänd grillen och förbered den för indirekt grillmetod – kolen åt sidan alltså. Idag grillar vi inte direkt över glödande kol.
Langa på vingarna med bensidan nedåt. Pensla ordentligt med Buillards wing sauce.
Grilla/rök dem och ev vänd på dem efter en halvtimme. Pensla på mer sås.
De är färdiga ner de börjat få fin färg. Kolla temperaturen, färdiga vid 82 grader vid benet. Se temperaturtabell här.
Härlig hetta i såsen gör att läpparna domnar bort lite. Gött!
Servera som tillbehör till din grillbuffé eller ät dem som de är och hejja på ditt favoritlag på teven, det är ju ändå game night! Go Packers!

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara