0 sött

Rawfoodglass med hallon och banan

Låt säga att du får tag på c:a 1,5 kg övermogna bananer, som bara ska slängas, vad gör man? Banankaka – japp! En banankaka jag ska bjuda kollegorna på jobbet imorgon så de känner sig ännu mer manade att rösta på oss i Matbloggspriset!!! Men nu handlar inte inlägget om banankaka utan om rawfoodglass. Eftersom det redan bodde övermogna bananer i min frys och jag för ett par veckor sedan blev bjuden på väldigt god rawfoodglass första gången kände jag: nu kör vi! Tillgången på bananer verkar vara bra – jag går all in på bananer ikväll. Sagt och gjort. Bananas för bananer. 

Till 4 pers behöver du på ett ungefär:
3 skivade, frysta bananer
1-2 dl frysta hallon
c:a 1 dl mandelmjölk
Kör allt i en tillräckligt starkt matberedare/mixer. Jag finhackade allt i matberedaren och sen gick jag över på stavmixer. Blev en väldigt krämig och fin konsistens på glassen. Och snygg färg! 3-åringen mumsade glatt i sig två lass. Maken med. Bra betyg alltså. Och dessutom är det här en grej som gör en till Resternas Mästare! 

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara