0 event

En artikel i ICA’s tidning Buffé

Vi var med i en artikel som Liselotte Forslin skrev för ICA’s kundtidning Buffé. Artikeln avhandlade fenomenet food swap, eller matbytardag kanske man kan översätta det till.

Vi och några andra foodies hade samlats i en mysig villaträdgård i centrala Uppsala för att byta mat med varandra. Picklad rödlök, surdegsbröd, persiska inläggningar, kakor, äppeldryck, saft och annat gottigott dukades upp på ett dignande bord under äppelträden.

En riktigt trevlig tillställning som jag hoppas kommer åter. Alltid kul att träffa bekanta och nya ansikten. Inte gjorde saken det sämre heller att man fick med sig lite nya godsaker hem att smaska på.

Mer om hur ett food swap-event går tillväga och massor fina bilder tagna av Ulrika Ekblom hittar du här: Food Swap-artikeln.

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara