0 frukost

Frukost i Kanada

Jag är i Kanada. I Vancouver för att vara mer specifik. Sitter i skrivandes stund i hotellets restaurang och väntar på frukost. Lika mycket som en frukostbuffé kan vara otroligt tilltalande så är trots allt bordsbeställning med frukostmeny ännu lyxigare. Så sitter här, regnet strilar ner ute, på radion spelas lagom lugn och mysig musik a la sing-songwriter medan jag väntar på min omelette med svamp och getostcreme och toasts. Vaknade redan kl 2:00 inatt, låg vaken till 3:00. Ringde hem och sen kunde jag somna om. Tack och lov.

Gårdagen blev galet lång. Gick upp 4:30 och gick och la mig för natten 6:00 nästa dag… Men nu är tidsomställningen igång. Och även ätandet. Har en känsla av att jag kommer rulla ut över gränsen på fredag. Hittills har Vancouver levererat. Gårdagens kvällsmat blev en caesar chicken wrap från en matbil på gatan. Satt ute i det fina vädret och njöt. Hittade en affär på väg tillbaka mot hotellet som sålde kanderade äpplen, fudge, praliner och kanderade popcorn. Hade jag kunnat hade jag tagit en av varje sort med mig hem. Nu blev det en påse popcorn som får rulla med mig ut.
 
Uteätande idag känns borträknat pga regnet – tyvärr. Men, äta ska det göras ändå! Jag blir här till fredag. Möte med kollegor jag inte sett på ett år, det kommer bli några riktigt bra dagar. Med förhoppningsvis god mat också. 
På återätanade!

 

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara