0 kött

G-sundapytt

I lördags stog vi på Gottsunda Centrums matfestival och lagade lite mat av rester. Här kommer receptet på en av rätterna. Vi kallar den för G-sundapytt!

För två portioner
1 stor morot
4 kokta potatisar
1 stor rödlök
2 klyftor vitlök
En tetra kikärtor
2 kalkonkorvar (cabanoss)
Lite överbliven grillad kyckling (typ ett lår)
2 msk soya
Sweet chili efter smak

Skär potatisarna, moroten, korvarna och kycklingen i mindre bitar. Finhacka rödlöken och vitlöken samt fräs den i het panna med smör. Häll i de skurna ingredienserna. Skölj kikärtorna och addera dem i pannan.  Häll på soya och sweet chili efter smak. Låt anrättningen puttra ihop en stund tills morötterna mjuknar lite.
Servera med en klick matlagningsoghurt och mer sweet chili.

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara