0 vego

Cannelloni med getost, solrosfrön och ruccola

Känner för att äta mycket grönt nu. Kan det ha att göra med att det känns som vår och man egentligen vill släppas ut på grönbete? Det närmaste grönbete jag kom i helgen var i så fall den här rätten med getost och ruccola.

Lagom till 4 personer
250 g färska lasagneplattor
150 g chèvre
50 g ruccola
1 1⁄2 dl grekisk/turkisk yoghurt
2 msk russin
1⁄2 dl solrosfrön
4 dl tomatsås
2 dl riven ost, jag tog pizzaost på påse

Sätt ugnen på +200 °C. Mosa getosten och blanda den med yoghurten. Hacka ruccolan grovt. Rör i ruccolan, russin och solrosfrön. Lägg fyllningen på pastaplattorna. Rulla ihop dem och lägg i en smord ugnssäker form. Häll på såsen och strö över den rivna osten.

Gratinera i mitten av ugnen c:a 25 min.

PS: Tack för inspirationen Arla.

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara