0 plock

Tidig julgransplundring? Plundra en pizza!

Själv vill jag helst slänga ut granen innan nyår, om man nu inte får det för låt säga familjen. Då kan man iaf låtsas att man gör det genom att äta upp sin granpizza! Den här gången provade jag att göra tomatsåsen i slökokaren, det hade jag blivit rekommendrad att prova nämligen. Den puttrade glatt på i 4 h. Den blev väldigt mild i smaken. De färska kryddorna jag hade i från början höll sig fina gröna hela tiden vilket var trevligt.

Vad jag hade i såsen:
2 tetror ekologisk tomatkross
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk salt
1 tsk honung
1 tsk vitvinsvinäger
bladen från en halv kruka basilika
några revor timjan

Koka på hög värme i 4 h. Gör under tiden pizzadeg enligt detta recept.Och sen kan du ha din egen julgransplundring!

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara