0 event

Dagen efter kvällen före

dsc_0351

 

Igår var det äntligen dax för ett event igen! Senaste eventet var chiliaftonen i fjol och vi fick ta oss i kragen för att komma igång igen med våra uppskattade tillställningar. Sagt och gjort, en provlagnings- och idéspånarafton senare så var det spikat och klart – höstgille med en trerättersmeny.

Mycket att stå i dagarna innan och i vanlig ordning hamnar pulsen i lite extra högt tempo på Dagen D. Kvällen vart särdeles lyckad och 22 gäster vart mätta och glada innan de promenerade hem i novembernatten.

Menyn då? Jo, den bestod av följande:

Förrätt: Krabbröra på smörstekt toast serverad med en enkel grönsallad, vit rom samt en dillvippa.

dsc_0367

Varmrätt: Vildsvinsgryta med inspiration från Per Morbergs jaktkoja där köttet mörades länge i en öl- och tomatbaserad sås. Till det serverades ekologiska rostade rotfrukter. Till de som inte äter däggdjur serverades en kycklinggryta gjord på fin kyckling från Bosarp.

dsc_0376

Efterrätt: Kolapaj med ekologiskt närproducerade röda vinbär (från Karins trädgård) samt en söt sås på florsocker och yoghurt.

dsc_0390

Givetvis kommer recepten här på bloggen inom kort. Tills dess får ni njuta av lite bilder som finns på vårt Instagram-konto.

Nu ska jag ta och fortsätta med att ta reda på resterna efter igår, t ex tvätta alla servetter/kökshanddukar och bordsdukar..it’s a tough job but someones gotta do it. Sen blir det tidig kväll ikväll. God natt.

 

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara