0 frukost

Juice juice juice

Är råsaftcentrifugen 2013 års svar på bakmaskinens intåg i folkhemmet för några decennier sedan? Hur som helst var det mycket svårt att få tag på en. De var restade överallt. Men, i vilken affär finns alltid möjligheter? Jo i affären Blocket!! Blocket som för övrigt börjat spåra ur för mig. Jag kollar varje dag vad som kommit in. Var hemma hos en tant och handlade ett bord (som inte fick komma in i huset sa maken, så något misslyckad affär) men, hemma där hos tanten såg jag saker som jag sett i andra annonser och hör mig själv säga: ’men är det du säljer den där’? Borde jag gå i terapi eller gå med i ett avvänjningsprogram? Tills jag funderat ut vilket det blir dricker jag juice gjord på alla miljoner äpplen som står i hallen i olika stadier av förmultning. Lät fräscht va? Nu ska jag vara seriös, jag gör god frukostjuice. Punkt.

Det här rekommenderar jag till tre personer:

2 morötter
4 äpplen
2 apelsiner
Skala morötterna om de är jordiga, tvätta äpplen och klyfta, behåll skal och kärnor. Skär bort skalet på apelsinerna och dela på hälften. Kör allt i råsaftcentrifugen. Vill du boosta lite mer så ha i en liten bit ingefära också. Drick och njut! 

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara