0 vego

Parmesanstekt squash

Efter en helg som innefattade galna mängder av marmelad- och sirapskokning, hade jag lovat mig själv att måndagsaftonen skulle bli en stilla kväll. Jag lagade min favoritlasagne. Plockade squash, morötter och persilja i landet. Av någon anledning kör squashen en andra andning och det kommer bli fler squashkvällar framöver. Skivade squashen och stekte på den i olja, saltade och innan jag vände dem la jag på riven parmesanost. Skivade några tomater jag fått från min mammas kolonilott, skivade några egenodlade morötter och avslutade med att hacka lite persilja och strö över grönsakerna. Blev gott som tillbehör till kvällsmaten. Serverade också Ulriks picklade rödlök till. Kvällen avslutades sen med en marmeladfrossa tillsammans med ost och kex. Perfekt på alla sätt och vis.

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara