0 plock

Quesadillas

Efter en heldag med tapetsering smakade mat och dryck fantastiskt gott. Det som bjöds dagen till ära var quesadillas med en avokadosallad till.

Beroende på hur många man är så går det ju åt olika mycket, så jag rabblar bara lite ingredienser här:

 
Mjuka vetetortillabröd
Tex Mex-ost eller annan ost du tycker om
Finhackad röd paprika
Finhackad salladslök
Hackad koriander
 
Montering: lägg ost, paprika, salladslök och koriander på ett bröd, lägg på ett bröd uppepå och sen steker du på det i en torr stekpanna. Här gäller det att ha lite koll så att det inte bränns vid. Vänd quesadillan försiktigt men bestämt så inte fyllningen trillar ur. Upprepa med resten av bröden. Skär quesadillan i små snibbar.
 
Servera med crème fraiche, majskorn och ett ihophack på avokado, tomat, rödlök, koriander, mynta, olja och lite salt. Vi passade även på att smutta på ett rödvin till det hela också. Vi hade ju trots allt tapetserat klart.

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara