0 tips & trix

Panikmat på IKEA

Han har ju tänkt till den där Kamprad. Hur i hela friden gjorde folk innan det fanns snabbmat vid utgången på IKEA? Ser ni det framför er? Allt nyinköpt ska packas upp och skruvas ihop och alla är, eller i alla fall var, förväntansfulla. Det är nu det börjar: blodsockerfallet med stort B. Humöret sviktar, artigheterna är som bortblåsta och allt som hägrar är att få ihop skiten (läs: IKEA-möbeln). Ingen orkar tänka på mat, alla har glömt bort mat, barnen gråter, ingen fattar varför. Familjen somnar trött och hungrig. Det är misär. Men, lösningen uppfanns av Kamprad. Korv för en femma. Svaret på dina böner! Du kan till och med köpa hem 4 portioner köttbullar och värma INNAN du börjar skruva ihop nyförvärvet. Briljant! Själv äter jag pizza innan jag åker hem till familjen. Det går bra nu.

Skrivet i IKEAS snabbmatshörna i Uppsala

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara