1 vego

Sallad med feta, nektarin och avokado

Det är semester och dagarna bara går, man är ute och fnular i trädgården och helt plötsligt är det lunch och vad ska man äta? Det blir en dykning i kylskåpet och det som fiskas upp är: en nektarin, ett paket fetaost, två avokador, en tomat och en rödlök. Samt rester av den goda såsen och en brödbit. Fördela allt i mindre bitar, ringla över lite olivolja och strö över lite, lite salt. Servera med sås och bröd. Denna laddning räckte till 2 vuxna och ett barn – inget blev över.

Du kanske också gillar

1 kommentar

  • Svara
    Millas Hälsoblogg
    19 juli, 2013 at 06:59

    Visst är det härligt att bara göra sallad på det som finns hemma för tillfället, ofta blir det riktigt bra. Sista tiden har det varit en del melon i mina sallader:)

  • Svara