0 grill

Grillrestsmacka

Hade lite rester över efter gårdagens middag – grillat vildsvin. Man måste ju äta ur frysen innan man kan fylla på med mer grisar!

Du behöver:
Lite grillrester, funkar med flintastek, grillad kycklingfilé eller nått annat. Jag tog lite vildsvinskött.
Några skivor hembakt surdegsbröd
Ett par tomater, skivade
Lite olja

Dressingen:
2 dl gräddfil
4-5 msk majonnäs
1 tsk äppelcidervinäger
1 msk grillkrydda
2 tsk dijonsenap
svartpeppar från kvarn

Blanda dressingen. Förvaras i en smidig sprutflaska (eller vad den kökstekniska termen är…) som jag för övrigt fick i födelsedagspresent av min bloggkollega Karin. Väldigt nöjd, rekommenderas!
Skär upp tunna skivor av grillresterna och tomaterna. Stek på grillresterna lite.
Stek på brödskivorna så de får fin färg.

Montera mackan med brödet, tomaterna och grillresterna. Skvätt på lite dressing och servera genast som en liten lagom melllanmålsmacka.

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara