0 tips & trix

Välkyld snaps

Jag börjar med att säga att visst finns det alkoholfria alternativ, MEN jag tycker själv att snaps är det enda som duger när det vankas sill. Så här till midsommar när man sitter med nära och kära och börjar midsommaraftonen med lite sill, färskpotatis och en kall snaps av valfri sort – det måste vara en av sommarens höjdpunkter!

Ibland skojar jag till det lite och fryser in flaskan i ett isblock. Det brukar roa publikum. Så blir det även i år! Väldigt enkelt att göra, du behöver bara en flaska av din favoritsnaps, en ursköljd mjölkkartong och lite vatten. Klipp av toppen av mjölkkartongen, stoppa ner flaskan och fyll på vatten. Skjuts in i frysen och vänta ett dygn och voila! Klipp bort kartongen efter att vattnet har frusit till is.

Servera till vännerna på sillbordet och sjung en trudilutt! Gutår!

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara