0 sött

Tedrinkar

Stefan Nilsson som är lite av ett trendorakel driver bloggen eat and greet. Inte bara det att han visar fina bilder på köksprodukter utan även på mat som har snygga etiketter eller förpackningar. Det gillar jag. Lagom mycket ögongodis. Tidigare i veckan bloggade han om en kommande trend som jag kände att ’ja, det där kan bli kul och se om det slår’: tedrinkar. Enligt Stefan är det hur trendigt som helst i London nu. Något säger mig dock att engelsmännen som det tedrickande folk de är har lite lättare att ta till sig en drink på te är det kaffedrickande folket svenskarna… Men vi lär bli varse.

Vad innehåller de då? Tex en NOLA  Lemonade görs på kallbryggd Mighty Leaf Vanilla Bean Tea, apelsinblomvatten, citronjuice och sockerlag. Och en Mighty Swizzle på Mighty Leaf Green Tea Tropcial infuserad mörk rom, limejuice,  sockerlag,
knippe mynta, Angostura Bitters, Peychauds Bitters som toppas av med Club Soda.

Förra sommaren fick jag en varm tedrink serverad, typ som Irish Coffee fast med te. Det var inte riktigt en höjdare. Men något av dessa recept kommer jag att prova i sommar.

PS: Jag har lånat bilden från eat and greet.

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara