4 tips & trix

Framme i NY

Jag är framme i NY! Är jättetrött eftersom jag gick upp kl 05:00 imorse, även om klockan här bara är 20:00 så är den ju 02:00 på natten för mig. Dags att sova snart.

Vad hinner man med på en eftermiddag mer än säkerhetskontroller och tåg? Jo: fika på Starbucks. Tråkigt kanske ni säger, men det blev kris och panik och man vet vad man får. En varm smörgås och en sojalatte senare var jag redo för ytterligare promenad i SoHo. Jag var även in på Dean & Deluca och handlade lite godsaker. Ser så oerhört posh ut när man ser folk där inne som typ veckohandlar. Det är ju inte gratis direkt men ack så tilltalande och fräscht. Jag passade på att utforska brödavdelningen. Räknar kallt med att vakna ohemult tidigt imorgon och tror att det kan smaka bra med några brödbitar då.

Planen för imorgon är Williamsburg, eller Smörgåsburg som området med all mat kallas. Jag ser verkligen framemot att strosa runt och smaka mig igenom området. Mer rapportering följer.

Du kanske också gillar

4 kommentarer

 • Svara
  Mary
  12 maj, 2013 at 23:53

  Låter jättespännande med tacon. Det ska jag experimentera med här hemma!

 • Svara
  Mary
  12 maj, 2013 at 23:53

  Är Dean & Deluca en lyx-ICA?

 • Svara
  UKM
  13 maj, 2013 at 00:17

  Japp en superdeluxICA. Snygga förpackningar och mycket noga utvald och tillagad mat. Ska äta sushi därifrån nu ikväll.

 • Svara
  UKM
  13 maj, 2013 at 00:18

  Åh den där tacon, såååå sjuuukt himla god! Jag ska också experimentera när jag kommer hem.

 • Svara