2 sött

Äppelpizza

Det är ju inte första gången som jag gör efterrättspizza, men första gången med äpple. Hur gör man då? Jo, ta en del av den ordinarie pizzadegen. Kavla ut till önskat antal småpizzor. Bred på ricottaost eller crème fraiche, riv lite mandelmassa och strö över. Toppa med tunt skivade äpplen, strössla över råsocker och kanel, kanske lite kardemumma om du har det hemma. Jag hade det inte för den var dessvärre slut just denna dag. Grädda på +250 °C i c:a 8 minuter. Låt svalna något och njut sedan av din första äppelpizza.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

 • Svara
  Mary
  31 maj, 2013 at 11:01

  Är det ekologisk kanel i burken?

 • Svara
  Karin
  31 maj, 2013 at 22:13

  Japp, det är ekokanel från Urtekram! Ica Kvantum hade utförsäljning på en del av deras sortiment i påskas. Jag slog till på kanel, lakritspulver, vaniljpulver, dill mfl. //Karin

 • Svara