4 vego

Raggmunkar

Vi äter så sjuka mängder pannkakor här hemma. Eller snarare barnet äter massa pannkakor minst en
gång i veckan. För att variera denna anrättning något (eftersom ibland vill man ha lite mer substans i det än bara ägg, mjölk och mjöl) så adderade jag sonika riven potatis.

Gjorde helt vanlig pannkakssmet piffad med finriven potatis.

Till 4 personer: 
2 ägg
2 dl mjöl
4 dl mjölk
3-4 st fint rivna potatisar
salt
smör

Blanda ihop allt och stek i riktligt med smör.
Jag serverade med hackad rödlök, avokado och crème fraiche.

Du kanske också gillar

4 kommentarer

  • Svara
    Mary
    24 april, 2013 at 22:04

    Det ser så enkelt men så gott ut!

  • Svara
    Karin
    24 april, 2013 at 22:05

    Det är ju lätt som en plätt! Själv är jag inget fan av lingonsylt till raggisar så piffade med mina favorittillbehör istället.

  • Svara
    Millas Hälsoblogg
    25 april, 2013 at 23:22

    Raggmunk gör jag så sällan, men det är fantastiskt gott:)

  • Svara
    Karin
    25 april, 2013 at 23:23

    Hej Milla! Samma här, borde göra det oftare med tanke på pannkaksmängden här hemma. Ha det fint! //Karin

  • Svara