2 sött

Fruktspett med choklad och nötter

Såg att en kompis lagt upp mumsiga fruktspett på Instagram för ett tag sedan. Såg väldigt gott ut och i jakten på mer vitaminer tänkte jag att jag gör något liknande.Tänkte också att detta kanske kunde skrämma bort den tråkiga influensa som huserat här hemma. Jag menar, både vitaminer och choklad borde ju göra en gott!

Ta frukt som du gillar, jag tog banan, mango, kiwi och päron. I sommar kommer jag definitivt köra på jordgubbar. Fördela i lagom stora bitar, trä upp på spett och ringla över lite smält choklad. Hacka några pistagenötter som strösslas över och varsågod, spett redo för servering.

Tipstack till Malin!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

 • Svara
  Sandras Matkrypin
  17 april, 2013 at 10:53

  Smart, gott och enkelt! Mycket bra tips 🙂

 • Svara
  Karin
  17 april, 2013 at 10:54

  Tack Sandra! Jag längtar till jordgubbssäsongen kickar in och man kan använda färska jordgubbar. Mmmmm!

 • Svara