0 fisk

Curryfisk med ris och gröna ärtor

Detta är ett av mina recepttrumfkort! En curryfisk som funkar lika bra som vardagsmat som bjudmat. Denna gång fick den agera ‘söndagsmiddag’. Lätt som en plätt och fina fisken!

1 pkt fryst vit fisk, jag tog Hoki
500 g räkor med skal
3 dl grädde eller 50/50 grädde och crème fraish
0,5 tsk salt
2 tsk curry
1 vitlöksklyfta
några drag med pepparkvarnen
2 dl riven ost

Se till att fisk och räkor är tinade. Skala räkorna. Vispa ihop grädde/crème fraish och smaksätt med salt, curry, pressad vitlök och peppar. Lägg fisken i en ugnsfast form, lägg räkorna uppepå, häll på currysåsen och toppa med osten. Grädda i c:a 25 minuter på +200 C.

Servera med ris och ärtor.

PS: Tror att receptet ursprungligen kommer från Arla.

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara