0 fisk

Rårakor med löjrom, gräddfil och bacon

Det här mina vänner, är så himlarns gott! Enkelt att göra och supergott!

Du behöver
7-8 st potatisar
2 st ägg
salt & peppar
2 paket bacon
1 burk gräddfil
löjrom från Kalix
färsk gräslök
smör

Gör så här
Skala potatisarna och riv dem mediumgrovt. Pressa ur vattnet så mycket det går ur potatisrivet. Lägg det i en bunke, knäck två ägg, salta & peppra och veva ihop allt.
Stek i smör på medelhög värme tills varje råraka är gyllene och lätt frasig i kanterna.
Stek baconet och servera rårakorna med bacon, en klick gräddfil, nyklippt gräslök och en slev löjrom. Skölj ner det hela med ett glas skummande öl. Så enkelt – så ooootroligt gott!

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara