0 plock

Pepper Jack Cheese

En del matnördar får kilovis med citrusfrukter hemlevererade till dörren. Andra matnördar får en kasse ost i handen, och inte vilken ost som helst utan Pepper Jack Cheese. Sweet!

Men hur gör man då för att få en kasse ost i handen sådär utanvidare? Jo, man har trevliga kompisar som åker till USA på semester och behöver en kattvakt. Jag utfodrar katter och voilá – en kasse ost till mig.
Så nu kommer det att bli hamburgare med Pepper Jack Cheese, quesedillas, kanske lite olika subs osv. Yummines!

Vad är då Pepper Jack Cheese? Det är ett derivat av Monterey Jack där man har adderat jalapeño för lite extra zing. Sharp cheddar cheese från Tillamook går också att använda i en mängd rätter. Blir spännande att prova.

Är du på jakt efter en schysst ost till dina hamburgare så look no further – Pepper Jack Cheese is the shizzle. På den här sajten hittar du ett test på i svensk handel vanligt förekommande ”hamburgerost”. Bra artikel!

Mig veterligen går det inte att köpa Pepper Jack Cheese i svenska mataffärer. Vet du av något ställe så får du mer än gärna höra av dig.

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara