0 sött

Påskäggspyssel

Det blir inte alltid som man tänkt sig… Idag skulle vi haft fika, påskäggsjakt och knytismiddag här hemma med totalt 10 vuxna och 6 barn. Men min familj är förkyld och en annan familj hade en släng av magsjuka. Bara att ställa in. Drygt att vi just skulle ha knyt, för den där dignande påskbuffén man sett framemot blev ju mest galna mängder ägg och kakor. Eller för hos de med magsjukan: fördrink och kallskuret. Tjo! Vi lagade till slut en moussaka (recept kommer en annan dag) och nu när lugnet lagt sig chillar vi i soffan med jordgubbsglass, te, rom och Baileys.

Känner du att du har energi kvar och vill piffa dina påskägg inför morgondagen, leta då reda på lite målarfärg, skriv ut nåt skoj på skrivaren, måla ägget, klistra på budskapet och vips har du ett ägg ingen annan har. Eller så kör du på de klassiska äggen och tar det lite lugnt.

Kan också nämna att inga påskkärringar kom förbi här igår (har huset dåligt rykte och varför i så fall) så sitter här med allt påskkärringsgodis och är inte sugen alls på just godis. Typiskt. Over and out från sjukstugan i Bälinge.

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara