0 sött

Cookie in a jar

Om du vill göra någon du tycker om glad, men inte hinner baka: lägg alla ingredienser i en burk (utom ägg och smör då). Skriv ut en etikett och klista på något fint klistermärke, lite snöre och voíla! En perfekt present. Kanske till Alla hjärtans dag?

Jag tog ingredienserna till en chocolate chip cookie. Och just dessa kakor verkar ha fantastiska egenskaper, för: ’Nu är de äntligen här, kakorna som gör att du får mer energi, du blir snyggare, piggare och fräschar ju fler du äter. Kakornas positiva egenskaper har ingen hejd, alla celler i kroppen nybildas och du kommer att känna dig 10 år yngre bara efter en endaste kaka. Glöm gymmet, dina magmuskler och triceps kommer bli fastare efter tre kakor och rumpan lyfts med en cm per kaka du äter’.

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara