0 fågel/ vego

Calzone-pizza

Dags för lite pizza igen! Jag vet, vi kanske äter det ofta, men det är ju så gott! Hur som helst så tänkte jag att jag måste testa något nytt, och varför inte då prova på små Calzone-pizzor? Jag körde på mitt vanliga recept, ett mycket säkert kort. Av degen fick jag ut fyra avlånga ”vanliga” pizzor och sex stycken små Calzone-pizzor.

Fyllning till Calzone-pizza nr 1:
Tomatsås
Smulad fetaost
Hackade svarta oliver
En klick pesto
Ost

Fyllning till Calzone-pizza nr 2:
Tomatsås
Kalkonsalami
Coctailtomater
Pizzakrydda
Ost

Fyllning till Calzone-pizza nr 3:
Tomatsås
Getost
Smulad fetaost
Pizzakrydda
Ost

Jag gräddade vanliga pizzorna max i 5 minuter, medan Clazone-pizzorna fick stå inne i c:a 10 minuter. Kör på varmluftsugn, +250 °C.

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara