0 vego

Quornfärssås och spaghetti

Klassikern köttfärssås och spaghetti verkar alltid gå ner i magen på den minsta familjemedlemmen. Här kommer ett upphottat recept som fick tummen upp det med.

4-5 portioner:
300 g quornfärs
2 schalottenlök
1 tetra med krossade tomater
3 msk balsamvinäger
1,5 dl grädde
0,5 dl vatten
Färsk basilika
Färsk timjan
Salt och peppar
1-2 vitlöksklyftor

Hacka och fräs löken, häll sen på färsen. Fyll på med krossade tomater, vatten, grädde, balsamvinäger och kryddor. Ha i de färska kryddorna mot slutet för att ta till vara på mest smak. Låt puttra ett tag, gärna 15 minuter iaf.

Koka valfri pasta enligt ansvisningarna på förpackningen. Servera gärna med sallad eller riva morötter.

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara