0 sött

Frukt är också godis…

…stod det väl på affischen i matsalen på lågstadiet? Och visst kan frukt vara supergott! Förra helgen var vi barnvakter åt kompisarnas tre kids, härligt att prova på av vara 4-barnsfamilj under en mycket begränsad tid. Vi bjöd på dumplings och Kinesisk snabbmat, lite av ett wild card på en 4,5-åring och en 7,5-åring, men det gick hem, och till efterrätt tänkte vi att vi kör på provsmakning av exotiska frukter. Jag vet att det inte är det mest miljövänliga att köpa frukter som transporterats runt halva jorden, men det blev ett undantag här. Vi hade köpt hem: pomelo, kumquats, mango, rambutan, stjärnfrukt, physalis och kaktusfikon. Det gick åt. Mest poppis var nog mangon och physalisen. Kaktusfikona var ingen hit, dessutom fick vi alla massa stickor i fingrarna av dem. Hur klarade sig Baloo?

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara