0 tips & trix

Macarons i Paris

Jag är i himmelriket! Nygift äter jag mig igenom Paris på bröllopsresa. Har precis avnjutit macarons från Ladurée i sängen på hotellrummet. Vad mer har jag hunnit äta under de två dagar vi varit här? Jo, anka med grönpepparsås och potatisgratäng i Trocadero, baguette med Camembert i Jardin des Tuileries, falafel i Marais, karibisk kycklingspett i Saint Germain och middag ikväll på ett riktigt turisthak, också i Saint Germain. Vinnaren hittills var lunchen idag, otroligt gott!

Jag som gillar att baka står och dreglar i varenda bageriskyltfönster. Jag tar kort och försöker luska ut HUR de har gjort alla dessa fantastiska skapelser. Det går ju dessvärre inte att äta allt man ser… Även om vi nu varje kväll har köpt med något sött att äta på hotellet. Kommer nu somna hyfsat sockerstinn. Godnatt!

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara