0 tips & trix

Tack för titten!Gurkans år som sagt.

Vi startade bloggen på Skärtorsdagen nu i våras. Och idag kom vi över 40 000-strecket. Alltså 40 000 besök på Glimten i grytan. Tack och bock! Hoppas ni tittar in många gånger framöver.
Annars då, lite smått och gott. Om ni är sugna att läsa på om de senaste matlagningstrenderna ska ni kika i senaste Buffé. Den elektroniska artikeln hittar ni här.

En kul affärsidé har Klostra, ta en titt på deras hemsida. De skriver så här:

”Vi vill att alla, oavsett tid, plats och kunskap, ska kunna njuta frukterna av en köksträdgård. Därför leverer vi färdiga plantor. Du slipper den osäkra och tidskrävande uppdrivningen av plantor från frö och kan snabbt komma igång och snabbt se resultat av din odling. Vill du ta ytterligare en genväg så finns våra färdigkomponerade köksträdgårdar där vi valt ut plantor till dig och berättar hur du kan plantera dessa för ett vackert och yteffektivt resultat. Våra plantor är huvudsakligen kravmärkta.”
Jag som trots allt vill slå ett slag för att äta mer veggo hittad Oaxen Skafferi. Och jag blir faktiskt lite sugen på att gå förbi för nästa gång jag är i huvudstaden. Mina bloggkompanjoner skulle troligtvis älska stället.

Slutligen vill jag passa på att påminna om att man för första gången i världshistorien kan vinna en kokbok här på bloggen. Så läs inlägget här och följ instruktionerna. En bok om kräftor finns i potten!  Läs utlottningsinlägget här.

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara