0 grill/ kött

Korvlunch

Ibland blir jag sugen på korv. Bara så där.
Korven är fantastisk egentligen, det finns ju så många olika sorters korv – chorizo, salsiccia, med flera.

Ännu har jag inte tagit steget till att göra egen korv som min käre bloggkollega Micke, men lite sugen blir man allt på att prova själv. Inte för att jag är den som följer trender benhårt eller speciellt ofta, men tydligen ska korvtillverkning vara ”den nya surdegen” – dvs folk gör sin egen korv på samma sätt som man bakar bröd. Verkar ju rätt trevligt att tillverka sin egen korv plus att man vet exakt vad korven är tillverkad av vilket inte är fallet med vanlig korv.

Idag till lunch fick gasolgrillen gå varm. Gasol är rätt praktiskt när jag tänker på det. Vrid på gasen och tänd och vips är grillen redo för användning. Har alltid varit en förespråkare för briketter/kol, men jag ser ju fördelen med gasen. Idag var en sån där lat semesterdag så då fick det bli gasolgrillen som användes.

Chorizo med smak av chipotle var min favorit av de tre som köket (dvs jag) serverade idag. De andra två var grillsnurra (inte god) samt salsiccia (bra!).

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara