0 grill

Veggogrillning

Efter att ha avnjutit middag och lyxfrulle hos en kusin, sen lunch hos nästa kusin så var det återigen dags för middag. Och nu hos en tredje kusin. Kan det bli bättre? Fantastisk mat och härligt umgänge plus allt span på fina hem. Kusinerna är vegeterianer och det bjöds på en grillbuffé med gott och blandat. Det är ju en del som tycker det här med veggo är knepigt. Tänkte därför dela med mig av hur en veggogrillbuffé kan se ut.

Potatisgratäng
Quornfiléer
Tzayspett
Paprika på spett
Zuccini på spett
Bitar av majskolvar
Coctailtomater på spett
Halloumiost
Champinjoner
Baba ganoush
Vitlöksbröd

Allt serverades ute på ett altandäck med utsikt som gjorde en smått höjdrädd. Solen sken och det hela kändes som en scen från en reklamfilm för vin där en italiensk storfamilj dinerar tillsammans på ett trädäck. Det serverades även vin, öl, cider och alkholfritt. Eftersom jag var chaufför fick jag dricka det sistnämnda. Jag drack BEO, och ja, jag vet att jag dissade BEO i ett tidigare inlägg. Nu smakade det i alla fall mycket gott. Kanske är det tillfället som gör det? Sällskapet? Utsikten? Temperaturen? Kan nu i alla fall varmt rekommendera drycken. Tack kära kusiner för fina dagar i Lerum med närområden. Det har varit underbart!

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara